Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Sky Marketing

A márka rövid bemutatása és története:

A Sky Marketing Kft. immár 20 éves múltra tekint vissza, a vezetők 35 éves szakmai tapasztalatával és a kiépített ügyfélkörrel meghatározó piaci szereplőnek számít a magyar és nemzetközi tulajdonú full service ügynökségek között is.

  • 1992-ben a Young & Rubicam médiarészlege kivált és Sky Media Kft. néven önálló vállalatként működött tovább a rendszerváltás utáni hazai reklámpiac kialakulásának és fejlődésének egyik úttörőjeként.
  • 1995-ben a Sky teljes mértékben magyar tulajdonba került.
  • 1995 és 1998 között – reagálva a piaci igényekre – a „Sky Reklám” fokozatosan egyedi megoldásokat kínáló, teljes körű szolgáltatást nyújtó reklámügynökséggé alakult „Sky Marketing” néven.
  • 2005-ben megalakult a Sky Marketing Kft. leányvállalata a BusinessPlus Consulting Kft., mint specializáltan marketing tanácsadó, PR-protokoll és rendezvényszervező ügynökség.

Az utóbbi években megerősítettük online és produkciós részlegünket, így leányvállalatunkkal és a kiépített, megbízható és professzionális alvállalkozói körünkkel magas színvonalon nyújtunk teljes körű marketingszolgáltatást ügyfeleinknek.

A mindig is felelősen és saját erőből működő, pénzügyileg stabil ügynökség legfontosabb értéke munkatársai felkészültsége és elhivatottsága, mind ügyfeleinkkel, mind alvállalkozói körünkkel stabil, hosszú távú együttműködést valósítunk meg. Ennek eredményeként széleskörű piacismerettel bírunk az FMCG és gyógyszerpiacon, ügyfeleink üzleti és marketingtevékenységét stratégiai partnerként segítjük. Az elmúlt évek során a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének tagjaként, és az érdekvédelmi szervezet partnereként, a KAVOSZ Zrt. (Széchenyi Kártya Program) ügynökségeként nagy tapasztalatot szereztünk a kis- és középvállalkozások hatékony elérésében. Az ügynökség hosszú ideje tagja a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ), amely a szakma legnagyobb presztízsű ügynökségeit tömöríti szakterületek szerint (ATL, BTL, média, PR). Tagjai vagyunk az Önszabályzó Reklámtestületnek (ÖRT), illetve a Magyar PR Szövetségnek is.

 

Weboldal: http://www.skymarketing.hu/

Kapcsolat:

Sky Marketing Communications Kft.

Cím:1036 Budapest, Lajos utca 80.