Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

RS Bútor

Az 1992-ben induló márka, az RS Bútor immáron 28. éve a hazai bútorkereskedelem meghatározó szereplője. 

 

Ringa

A RINGA márka termékek gondosan válogatott, minőségi alapanyagból készülnek. Az évtizedek alatt felhalmozódott szakmai tapasztalat és a fogyasztóbarát, praktikus csomagolások a fogyasztók részére rendkívül változatos felhasználást tesznek lehetővé.

 

Richtofit

A Richtofit márka története az 1980-as évek elejére nyúlik vissza, amikor a Richter Gedeon gyógyszergyár – akkori nevén Kőbányai Gyógyszerárugyár – tudományos kutatócsoportja azt a feladatot kapta, hogy fejlesszen ki egy gyógynövény alapú, korszerű és hatásos termékcsaládot. A koncepció lényege az volt, hogy a gyógyszergyári háttérrel kizárólagosan gyógynövényekből készülő új termékcsalád feleljen meg az aktuális fogyasztói elvárásoknak.

 

Riceland

A vállalkozás célja különféle rizstermékek forgalmazása a hazai piacon. 

 

Rege

Az étvágygerjesztő savanyúság-szortiment, a szinte frissen fogyasztható zöldségfélék, ínycsiklandozó készételek és fajtaválogatott gyümölcsök változatos felhasználási lehetőségeket kínálnak fogyasztóinknak. A REGE-termékek egyszerre nyújtják a korszerűség és a hagyomány élményét.

 

Rebecca

A magas minőség, a folyamatos fejlesztések, az egyedi stílus és a világkiállításokon való állandó jelenlét lehetővé tette, hogy a Rebecca női fürdőruhák nemzetközi szintű ismertségre, elismerésre tegyenek szert.

 

Richter

A magyarországi gyógyszergyártás, ezzel együtt a Richter, immáron több mint 110 éves múlttal rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy 110 év elteltével is azt a szellemiséget tudhatjuk magunkénak, melynek alapjait még Richter Gedeon fektetett le áldozatos munkájával, az emberekhez és a gyógyításhoz való hozzáállásával. A sok évtizedes munka eredménye, hogy a Richter mára a közép-kelet-európai cégek közül egyedülálló, öt világrészre kiterjedő piachálózattal rendelkezik, termékei így a világ több mint száz országába eljutnak.

 

Révész-Trans

A Révész Cégcsoport Magyarország egyik legmeghatározóbb fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatója. A Cégcsoport családi vállalkozásként működik, melynek alapítója, tulajdonosa és első számú vezetője Révész Bálint. A társaság története egészen a 80-as évek elejéig vezethető vissza. Az egykori magánfuvarozó, Révész Bálint, ebben az időszakban rakta le jelenlegi nagyvállalatának alapköveit.

 

Révai

A Révai szakmai története 1869-ig nyúlik vissza, amikor a Révai testvérek megnyitották könyvkereskedésüket és kötészetüket Budapesten.

 

Raci oNet

A RacioNet Zrt. 1992 óta innovatív szereplője a hazai informatikai piacnak. Társaságunk jelentős szervezeti változásokon ment keresztül az utóbbi években. 2006-ban új menedzsment került a társaság élére, valamint számos új szakember csatlakozott hozzánk. A korábbi informatikai portfoliónkat jelentősen kibővítettük, aminek eredményképpen kínálatunkban szerepel...