Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Rába

1896 - December 28-án de. 10 órakor a Győr városi és megyei takarékpénztár helyiségében Léderer Emil elnökletével megtartott közgyulésen 9 részvényes 1 millió korona tőkével megalapította a győri Magyar Waggon- és Gépgyár Rt-t

 

Raci oNet

A RacioNet Zrt. 1992 óta innovatív szereplője a hazai informatikai piacnak. Társaságunk jelentős szervezeti változásokon ment keresztül az utóbbi években. 2006-ban új menedzsment került a társaság élére, valamint számos új szakember csatlakozott hozzánk. A korábbi informatikai portfoliónkat jelentősen kibővítettük, aminek eredményképpen kínálatunkban szerepel...

 

Reálszisztéma MS

Az első Reálszisztéma Menedzser Shop 1990-ben nyitott Budapesten, a Vámház körúton. 
A koncepció a mai napig nem változott, az üzlethálózat elsődleges célja a legjobb minőségű termékválaszték és kiszolgálás biztosítása az igényes vásárlóközönség számára elsősorban utazás, szabadidő és a munka területein.

 

Rebecca

A magas minőség, a folyamatos fejlesztések, az egyedi stílus és a világkiállításokon való állandó jelenlét lehetővé tette, hogy a Rebecca női fürdőruhák nemzetközi szintű ismertségre, elismerésre tegyenek szert.

 

Rege

Az étvágygerjesztő savanyúság-szortiment, a szinte frissen fogyasztható zöldségfélék, ínycsiklandozó készételek és fajtaválogatott gyümölcsök változatos felhasználási lehetőségeket kínálnak fogyasztóinknak. A REGE-termékek egyszerre nyújtják a korszerűség és a hagyomány élményét.

 

Révai

A Révai szakmai története 1869-ig nyúlik vissza, amikor a Révai testvérek megnyitották könyvkereskedésüket és kötészetüket Budapesten.

 

Révész-Trans

A Révész Cégcsoport Magyarország egyik legmeghatározóbb fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatója. A Cégcsoport családi vállalkozásként működik, melynek alapítója, tulajdonosa és első számú vezetője Révész Bálint. A társaság története egészen a 80-as évek elejéig vezethető vissza. Az egykori magánfuvarozó, Révész Bálint, ebben az időszakban rakta le jelenlegi nagyvállalatának alapköveit.

 

Rézangyal

A XIV. században regnált Károly Róbert neje, Erzsébet királyné, majd a párszáz évvel később hazánkat látogató VIII. Edward angol trónörökös esetét emlegetik mostanában a magyar pálinka nemzetközi sikertörténeteként.

 

Riceland

A vállalkozás célja különféle rizstermékek forgalmazása a hazai piacon. 

 

Richter

A magyarországi gyógyszergyártás, ezzel együtt a Richter, immáron több mint 110 éves múlttal rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy 110 év elteltével is azt a szellemiséget tudhatjuk magunkénak, melynek alapjait még Richter Gedeon fektetett le áldozatos munkájával, az emberekhez és a gyógyításhoz való hozzáállásával. A sok évtizedes munka eredménye, hogy a Richter mára a közép-kelet-európai cégek közül egyedülálló, öt világrészre kiterjedő piachálózattal rendelkezik, termékei így a világ több mint száz országába eljutnak.