Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Buszesz

A BUSZESZ Élelmiszeripari Rt. a magyar főváros legrégebbi erjedésipari cége. A XIX. század második felében kezdődött története.

 

Bétex

A Bétex ZRt az egyetlen olyan magyarországi vállalat, amelynek kínálatában megtalálható a lakásban szükséges textíliák teljes termékskálája. Függönyök, sötétítők, bútorszövetek, szőnyegek mellett ágyneműk, takarók, törölközők, díszpárnák, ágynemű huzatok, abroszok, konyharuhák, paszományok, karnisok, kiegészítők és egyéb textiláruk sora alkotja a választékot.

 

Bankráció.hu

Rengeteget dolgozunk azon, hogy a bankok legkülönfélébb logikával és árazási rendszerével kialakított termékeit összehasonlíthatóvá tegyük. Elvileg minden adat, amiből dolgozunk publikus - mi a "nyers" adatokból használható információt gyúrunk. Ezen kívül útmutatóinkkal és videóinkkal segítjük a bank- és pénzvilág jobb megértését.

 

BactoFil

Az AGRO.bio Hungary Kft. 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben megismertesse és elterjessze a BactoFil® mikrobiológiai termékcsalád használatát. Ezt a szabadalommal védett terméket mintegy 15 éves kutató- és fejlesztő munka során hozták létre magyar mikrobiológusok. 

 

Budapesti Operettszínház

 

Az I. világháború kezdetéig az épületben orfeum működött. A háború kitörésekor a "szórakoztató palota" bezárt, az orfeum aranykora véget ért, s ezzel együtt az a nosztalgikus korszak is, melyet később úgy emlegettek, hogy "a boldog békeidők".

 

 

Budapest Film

 

A Budapest Film Zrt. a főváros legnagyobb moziüzemeltető vállalata. A Fővárosi Önkormányzat 100%-os tulajdonában álló cég feladata, hogy egyrészt minőségi mozgóképes szolgáltatást biztosítson a fővárosban, másrészt megőrizze a városképbe szervesen illeszkedő, jellegzetes, egyedülálló kulturális értéket képviselő budapesti mozik világát.

 

 

Biofilter

A BIOFILTER Környezetvédelmi Zrt. egy bioenergetikai szektorban tevékenykedő környezetvédelmi szociális vállalat. 1990-ben alakult, mára már országos begyűjtési és nemzetközi feldolgozói hálózattal rendelkezik.

 

BÉT

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. legfontosabb feladata, hogy átlátható és likvid piacot biztosítson a Magyarországon és a külföldön kibocsátott értékpapírok számára.

 

Bakonyi Erőmű

A Bakonyi Erőmű Zrt. az Állami Vagyonügynökség által alapított társaság, mely jelenlegi forma szerinti működését 1992. január 1-én kezdte meg.

 

Budmil

A Budmil egy magyar sport- és szabadidő-ruházati márka. A márkanév egy rövidítés, amely Budapest és Milánó városok nevéből ered. Tulajdonosa az 1990-ben Budmil Kft. néven bejegyzett, ma már részvénytársaságként működő vállalkozás.