MagyarBrands

MagyarBrands Pályázat 2020

Várja a pályázatok a kiváló magyar márkákat elismerő MagyarBrands Program fogyasztói, üzleti és innovatív márka kategóriában. 
A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

 
A pályázati időszak lezárult!
 

A pályázaton való részvétel díjmentes. A minősítést elnyert brandeknek lehetőségük nyílik a MagyarBrands logó használatára jogdíj megfizetése mellett, valamint a többi, MagyarBrands-díjas, piacvezető márkával közös médiakampányban, tréningeken és márkakutatási lehetőségekben is részt venni a Brandexcellence Programban keretében.

A pályázatok kizárólag elektronikus úton nyújthatóak be az info@magyarbrands.hu és/vagy  inzam.andrea@magyarbrands.hu email címen. 

Pályázati határidő: 2020.07.17.

Kiváló Munkáltatói Márka 
 

A MagyarBrands Program új kategóriával bővült, amely a legkiválóbb hazai munkáltatókat hivatott díjazni. A díj elnyerésének alapfeltétele, hogy a pályázó márkának nyernie kell a Kiváló Fogyasztói Márka, a Kiváló Üzleti Márka vagy az Innovatív Márka Kategóriában.


Kiváló Munkáltatói Márka
 

Online kérdőív

 
További feltétel, hogy a pályázó márkának a Kiváló Munkáltatói Márka kategória feltételeinek is meg kell felelnie, amely az alábbi szempontokat vizsgálja:

  • HR adatok: Munkatársak számának, béreknek a változása, fluktuáció mértéke
  • Munkáltatói Márkaépítés: A vállalat milyen béren kívüli juttatásokat ad, milyen aktivitást végez a munkáltatói környezet javítása érdekében
  • Munkahely Vonzerő: Mennyire szívesen dolgozna a márkánál? 

A pályázatok kizárólag elektronikus úton nyújthatóak be az info@magyarbrands.hu és/vagy  inzam.andrea@magyarbrands.hu email címen. 

Pályázati határidő: 2020.07.17.