Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Axel

A márka rövid bemutatása és története:

 

Nyolc éve foglalkozunk számlázó és egyéb ügyviteli programok fejlesztésével és forgalmazásával, vevőink száma minden évben megduplázódik. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a NAV (APEH) munkatársaival, így mindig friss információkkal rendelkezünk a jogszabály változásokról.Szoftverünket a Felhasználó számára fejlesztettük és kezeléséhez nincs szükség sem speciális számítástechnikai tudásra, sem az adójogszabályok részletes ismeretére. A program rendelkezik ezen tudással, így leveszi a terhet az felhasználóról.

A jelenlegi cég létrehozásakor elsődleges szempont volt, hogy a 2004 óta folyamatosan fejlesztett és forgalmazott AXEL márkát különálló cég keretei között tudjuk továbbra is értékesíteni és fejleszteni, mivel egyrészt a megnövekedett ügyfélkör kiszolgálása, az eladott mennyiség és a jelentős bevétel ezt már megkövetelte, valamint az önálló cégként történő értékesítés a márka további fejlődéséhez már elengedhetetlen volt. A célunk az volt, hogy egy olyan magyar céget hozzunk létre a márka számára, melyben alkalmazottaink örömmel dolgoznak. Egy olyan vállalatot képzeltünk el, amelyben a professzionális munkát egyesíthetjük a családias környezettel. Sok tehetséges ember a külföldre utazást választja a magyarországi munkavégzés helyett, mi azt szeretnénk, ha továbbra is nagyfokú szakmai tudással bíró magyar dolgozókat alkalmazhatnánk és tovább fejlődhetnénk 100%-ig magyar tulajdonban, magyar munkavállalókkal. Célunk, hogy az AXEL Professional Softwares Kft által jegyzett AXEL PRO szoftvereket az emberek összekössék a magyar profizmussal és ezáltal 100%-ig magukénak érezzék.

2004. november: Első AXEL
Az első AXEL Számlázó Program megjelenése, mely az akkori viszonylatban is kimagaslóan alacsony árával és felhasználóbarát kezelőfelületével kitűnt a konkurenciák közül.

2006. november: Készletkezelés
A számlázás funkció mellett készletkezelés is bekerült a programba, valamint több száz egyéb fejlesztés.

2011. november: AXEL PRO
Megjelenik az AXEL Számlázó Program új, továbbfejlesztett, innovatív utódja, az AXEL PRO Számlázó-és Készletnyilvántartó Program.

2012. január: YouTube
Elkészül az AXEL YouTube csatornája (www.youtube.com/axelszamlazo), így ügyfeleink már videós segédletekkel használhatják a szoftvereket.

2012. január: Profi ügyfélkiszolgálás
IVR ügyfélszolgálati rendszer kerül bevezetésre az AXEL Professional Softwares Kft-nél, az ügyfelek professzionálisabb kiszolgálásának érdekében, valamint az ügyfélszolgálatosok száma megduplázódik.

2012. május: Útnyilvántartó
Megjelenik az AXEL PRO Útnyilvántartó Program, mely professzionális útnyilvántartást és kiküldetési rendelvénykészítést tesz lehetővé.

2012. június: Twitter és Facebook jelenlét
Elkészül az AXEL Professional Softwares Kft. twitter és facebook oldala (www.facebook.com/axelprokft), hogy ügyfeleink folyamatosan értesülhessenek a közösségi médiában is a legújabb információkról

2012. augusztus: A Gyengénlátó Gyermekekért Alapítvány
Ingyenes biztosított programjainkkal támogatjuk a gyermekekkel foglalkozó alapítványok munkáját.

2012. augusztus: Védjegy
Az AXEL, az AXEL PRO kifejezés és logó védjegyoltalom alatt állnak.

2012. augusztus: Fotópályázat
AXEL Fotópályázat indítása, amelyre ötletesebbnél ötletesebb olyan fotók érkeztek, amelyeken az AXEL PRO Számlázó Program szerepel.

2012. szeptember: Windows 8
Az AXEL szoftverek optimalizálása Windows 8-ra.

2012. szeptember: Szoftverünk ingyenes biztosításával támogatjuk a STAR
Sportakadémiát, melynek számos kiemelkedő sportolónkat, köztük Cseh Lászlót is köszönhetjük.

2012. november: Nyomtatványkitöltő program
Megjelenik az AXEL PRO Nyomtatványkitöltő Program, melynek ingyenes verziójával bárki gyorsan készíthet esztétikus borítékokat és postai nyomtatványokat.

2013. február: Legkedveltebb facebook oldal lettünk
Az AXEL Professional Softwares Kft-t a facebook oldalának indulása óta eltelt, kevesebb, mint egy évben több mint 4000-en kedvelték, ez a szám azóta is folyamatosan nő. Így kijelenthetjük, hogy a facebookon megtalálható ügyviteli szoftverek közül az AXEL PRO termékcsalád a legnépszerűbb.

2013. február: Gyermekrajz pályázat
Gyermekrajz pályázat meghirdetése, melynek eredményeként több állatkerti belépőt és társasjátékot kaptak a gyermekek, valamint AXEL ügyviteli termékcsaládot a beküldők.

2013. március: AXEL PayNow
Megjelenik a forradalmian új QR-kód alapú mobil fizetési megoldás, az AXEL PayNow, mely az eddig ismert eljárásokkal szemben az eladó részéről is megkönnyíti a mobilfizetést.

2013. március: Mobil útnyilvántartás iPhone-ra és Android-ra is
Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program a következő operációs rendszerekről is elérhető: iOS, Android, BlackBerry, Bada, Windows Phone, Symbian, stb.

2013. május: Android alkalmazások
A Google Play alkalmazásboltban már három ingyenes szoftverünk is elérhető.

2013. június: Új iroda
Az AXEL Professional Softwares Kft. beköltözik új, saját tulajdonú irodájába, ezáltal az iroda mérete jelentősen növekszik, hogy tovább növelhessük munkatársaink számát.

 

Weboldal: http://www.axel-szamlazo-program.hu/

Kapcsolat:

AXEL Professional Softwares Kft.

Cím: 6000 Kecskemét, Dobó I. krt. 13. III./11.

Telefonszám: +36 (1) 480 1124

Mobil: +36 (20) 583 4405

Fax: +36 (1) 700 2239

Email: info@axel-szamlazo.hu