Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Brokernet

 

A márka rövid bemutatása és története:

 

Magyarország legnagyobb pénzügyi tanácsadó szervezete......mind a forgalmát, mind a tanácsadó munkatársainak számát tekintve.

A konszern egyes tagjai a kezdetektől fogva megőrizték függetlenségüket biztosítótársaságoktól vagy bankoktól. Úgy gondoljuk, hogy a függetlenség a jövőben is fontos alapkövetelményt jelent - annak érdekében, hogy megőrizhessük objektivitásunkat az ügyfelek felé történő tanácsadásban. 

A feladatunk ugyanis az, hogy lakossági és intézményi ügyfeleinknek segítsünk a céljaiknak legmegfelelőbb pénzügyi megoldások kiválasztásában illetve kidolgozásában - és ezeket hosszútávon a lehető legmagasabb szinten tartsuk. Ezért a BROKERNET Csoport a nemzetközi és a hazai pénzügyi piac legkiemelkedőbb szereplőivel közösen számos, különösen innovatív terméket fejlesztett ki, melyeket teljes exkluzivitással értékesít. 

Az egyes termékgenerációk mindig is a piac "non plus ultra"-ját jelentették, amely nemzetközi szakmai körökben is elismerést és jó hírnevet hozott a BROKERNET-nek. A saját fejlesztéseken kívül csak a legkiemelkedőbb, és a pénzügyi piac legfejlettebb megoldásai kerülhetnek a palettába, de termékpartnereink felé számos olyan ügyfélközpontú feltételt is támasztunk, amelynek nem minden intézmény tudott megfelelni. A BROKERNET Csoport magas minőségi standarddal dolgozik, melynek munkatársainknak is meg kell felelnie. Ezért saját Akadémiánk keretében gondoskodunk közvetítőink legmagasabb szintű továbbképzéséről.

 

Weboldal: http://www.brokernet-group.com/

Kapcsolat:

BROKERNET Zrt.
Cím:1068 Budapest Benczúr utca 44.
Telefon: 06 40 200 339
Fax: +36 (1) 453 5323
E-mail: ugyfelszolgalat@brokernet.hu