Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Budapest Film

 

A Budapest Film Zrt. a főváros legnagyobb moziüzemeltető vállalata. A Fővárosi Önkormányzat 100%-os tulajdonában álló cég feladata, hogy egyrészt minőségi mozgóképes szolgáltatást biztosítson a fővárosban, másrészt megőrizze a városképbe szervesen illeszkedő, jellegzetes, egyedülálló kulturális értéket képviselő budapesti mozik világát.

A Budapest Film Zrt. saját maga négy mozit üzemeltet: az 1956-os forradalom egyik ikonikus helyszíneként ismert Corvin mozit, valamint a budapesti artmozi-hálózat zászlóshajóit: az archetipikus artmoziként jegyzett Művészt, a régi filmszínházak világát visszaidéző Puskint és a nemrég felújított Toldit. A Budapest Film Zrt. ingatlan portfóliójába tartoznak még a budai Tabán , az újlipótvárosi Odeon és Kino, továbbá a terézvárosi Örökmozgó és Hunnia mozik is.

A Budapest Film Zrt. kivételesen gazdag szolgáltatási kínálata a moziüzemeltetéstől a filmelosztáson és filmforgalmazáson át, a mozipedagógiától a mozis-filmes rendezvények szervezéséig számos területet magában foglal.

A Budapest Film Zrt. aktív részese a nemzetközi és hazai szakmai életnek: tagja az Europa Cinemas, a Mozisok Országos Szövetsége, a Budapesti Artmozi Egyesület szervezeteknek, és részt vesz valamint gyakran helyszínéül szolgál a jelentősebb hazai és nemzetközi szakmai rendezvényeknek, konferenciáknak. 

 

Weboldal: http://bpfilm.hu/

Kapcsolat:
Budapest Film Zrt.

Cím: 1054 Budapest,
Bajcsy- Zsilinszky út 36-38.
Telefon: +36 (1) 224 5600

Fax: +36 (1) 224 5656