Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Camping

 

A márka rövid bemutatása és története:

 

Cégünk, az ERU Hungária Sajtgyártó Kft. 1995-ben jött létre. Fő tevékenységünk az ömlesztett sajtok gyártása. A privatizáció során lehetőség nyílt a Budapesti Tejipari Rt. Budafoki sajtömlesztő üzemének kivásárlására. A terület és az eszközök mellett több márkanév is hozzánk került, amik igen nagy népszerűségnek örvendtek a hazai piacon. Így a Camping, Mackó, Csárdás, Öcsi, Hóvirág stb.

A megvásárolt gyár jobban hasonlított egy kezdetleges manufaktúrához, mint gyárhoz, ezért szükségszerűen mindent újjá kellett építenünk. 1996-1999 között felépült egy korszerű és gyártási igényeinknek megfelelő üzem.Az épületek mellett új gépsor és technológia került meghonosításra.

A fejlesztésekből eredő kapacitásnövekedést nemcsak Magyarországon, de külföldön is próbáljuk lefedni. Mára már szinte minden hazai láncban megtalálhatóak termékeink. Az ERU sajtjai a kiváló alapanyagoknak és gyártási technológiának köszönhetően ízletesek és hosszú élettartamúak. Széles körben ismert és kedvelt termékekről van szó, mely a háztartásokban már nélkülözhetetlen.

 

Weboldal: http://www.campingsajt.hu/

Kapcsolat:

ERU Hungária Sajtgyártó Kft.
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 13-17.
Telefon:+36 (1) 226 6733
Fax: +36 (1)226 8541

E-mail: info@campingsajt.hu