Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Cerbona

 

A márka rövid bemutatása és története:

 

Célunk, a magas minőségű magyar termékek gyártása, melyet lelkes fogyasztóinkon túl, számos díj is elismert. Termékeink létrehozása, kifejlesztése során az optimális összetételre törekszünk, igy változatos és a szervezet számára fontos, nélkülözhetetlen alapanyagokat és összetevőket alkalmazunk, olyan íz világot teremtve, mely ellenállhatatlanul finom. Legújabb termékinknél kiemelten fontos a szervezet megterhelés nélküli egyenletes energiaellátásának biztosítása, a még egészségesebb összetétel. Keresse termékeink között a legújabb táplálkozástudományi ismereteknek megfelelő müzli szeleteket és müzliket: csökkentett cukortartalmú, hozzáadott cukor nélküli, élelmi rost hozzáadásával készült finomságainkat. A Cerbona márkanév mozaikszó, a cereália és gabona szóösszetételből adódik.  A Cerbona márkanév 1988 óta jelen van a hazai piacon. Születésétől egyet jelent az egészséges és finom, magas minőségű termékekkel. Termékeink magyar fejlesztésűek, melyeket magyar és külföldi alapanyagokból, lassan negyed évszázada Székesfehérváron gyártanak.

Cerbona márkanév alatt müzliszeleteket, gabonapelyheket és müzliket forgalmazunk, magas minőségű tésztáinkat Durilló néven találja meg a polcokon.  Termékeink minősége, kedvező árfekvése biztosítja azt, hogy sokan szívesen teszik bevásárló kosaraikba őket, így Ön is megtalálja termékeinket a legközelebbi boltokban. Keresse játékainkat, akcióinkat folyamatosan - mi szívesen játszanánk Önnel!

 

1962. január 1-én alapítják a Fejér Megyei Gabonaforgalmi és Malomipari Vállalatot, mely fő tevékenységi köre a gabonafelvásárlás és őrlés, illetve a takarmánykeverék gyártás volt.
1982. Olasz berendezéssel felszerelt tésztagyárat alapít a vállalat.

1987.A német Schaaf cégtől vásárolt extrúziós vonal kezdi meg működését, elindul az extrudált snackek és reggeli pelyhek gyártása. 
1988. A Cerbona márkanév bevezetésre kerül.
1989. Új gépsor kezdi meg működését müzli és müzli szeletek előállítására.
1993-1994. A vállalat felveszi a Cerbona nevet 1993 júniusában, mikor részvénytársasággá

alakul. A vállalat privatizációjára 1994 júniusában kerül sor. 
1995. Az olasz FEN cég gépeinek köszönhetően klasszikus corn flakes, és a burgonya illetve gabona alapú sütött snackek, chipsek gyártása kezdődik. 
2011. A Cerbona és Durillo márkanév alatt futó termékek gyártását a Cerbona Zrt. pénzügyi nehézségei miatt átveszi a Naponta Kft.

2012. A Naponta Kft. a sikeres együttműködést és pályázatot követően megvásárolja a Cerbona Extrudátum üzletágát, és a termelést és értékesítést a Cerbona név és termékek mellett elkötelezett cégként, az eredeti receptúrák alapján, az eredeti gépsorokon gyártja a terméket.

 

Weboldal: http://www.cerbona.hu/

Kapcsolat:

Naponta Élelmiszerkereskedelmi Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár Váralja sor 1-3.

Telefon: 06-30-603-6621
Fax: + 36 (22) 999 547
E-mail: info@cerbona.hu