Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Computherm

Partnereivel hosszú ideje tartó együttműködés eredményeként a COMPUTHERM digitális, Wi-Fi és mechanikus termosztátok, valamint gázkonvektor-vezérlők piacvezető szerepet töltenek be Magyarországon és Romániában. A Quantrax Kft. emellett jelentős képviselettel rendelkezik számos egyéb európai országban.


A COMPUTHERM szobatermosztátok könnyen üzembe helyezhetők, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindig csak azok a helyiségek legyenek fűtve, melyekre éppen szükség van. A Wi-Fi termosztátoknak köszönhetően pedig a radiátoros- és padlófűtési rendszerek mobiltelefon segítségével már távolról is vezérelhetővé válnak! A COMPUTHERM szobatermosztátok a korszerű, energiatakarékos, de ugyanakkor komfortos fűtésszabályozás megtestesítői!    


A márka egyértelműen kötődik a modern fűtésszabályozáshoz, fűtéskorszerűsítéshez. A COMPUTHERM termékek kedvező áron lehetőséget biztosítanak bárkinek arra, hogy fűtését egyszerűen vezérelhesse, valamint hogy az energiafelhasználás csökkentésével a komfort biztosítása mellett a környezetet is óvja.


Kapcsolat:
Cégnév: Quantrax Kft.
Székhely: 6726 Szeged, Fülemüle u. 34.
Telefon: +3662424133
E-mail: iroda@quantrax.hu
Web: www.computherm.info