Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Demko Feder

 

A márka rövid bemutatása és története:

 

Mielőtt betekintést nyerne a Demko Feder természetes világába, melynek szerves része a Demko alváskultúra, engedje meg, hogy néhány szóban feltárjam Ön előtt történetünket.

A DEMKO FEDER termékcsalád nem a luxuskategóriát képviseli, sokkal inkább a ma már mindenki által elérhető, az egészséges életmódhoz elengedhetetlenül szükséges magyar márka minősített termékeit. A kiváló minőségű és tulajdonságú, saját fejlesztésű speciális Biomatracos Ágybetétszisztéma, Biohálószobabútorok, Biotextíliák, Gyapjú és Kaschmir termékek az elmúlt 20 évben meghódították a magyar és európai piacot, mely siker, lakberendezők, orvosok, természetgyógyászok, mérnökök és kiváló szakmunkások összehangolt munkájának eredménye. A DEMO FEDER termékekhez kapcsolódó szellemi alkotások a márkanév használatával egyetemben 2010. június 28. napján a DE-SPAN Kft. tulajdonába került.

Párhuzamba állítva a múltat és a jelent, a DE-SPAN Kft is több évtizedes múltra tekint vissza, családi vállalkozásként működünk 1993 óta. A több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően cégünk mára a térség egyik vezető bútoripari cégévé fejlődött. Eredményeinkhez 35 munkatársunk járul hozzá folyamatosan.

A DEMKO FEDER márkanév összekapcsolódott a minőségi termékek gyártásával, a minőségi alvás fogalmával. A kiegyensúlyozott élethez és az aktív munkához nélkülözhetetlen a természetközeli, egészséges otthon megteremtése. Ennek elősegítése cégünk küldetése. Célunk, hogy ezt a filozófiát és minőségi gyártást tovább folytassuk és a jelenlegi megszokott színvonalú szolgáltatásunkat tovább erősítsük a DEMKO termékek gyártásával.

 

Weboldal: http://www.demko.hu/

Kapcsolat:

DE-SPAN Kft.

Cím: 4030 Debrecen, Alma u. 16
Telefon:+36 (52) 530 624
Fax:+36 (52) 591 026
E-mail: guba.attilane@demko.hu