Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Diego

 

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán.  A DIEGO mára már több, mint 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában, és Szlovákiában összesen 121 DIEGO áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.


A DIEGO 1992-ben kiskereskedelmi tevékenységgel és kiállítási szőnyegezéssel indult el, majd rövid időn belül vidéki kiskereskedők folyamatos kiszolgálásával bővítette tevékenységi körét. Nagykereskedelmi szolgáltatásai teremtették meg az 1995-ben elindult franchise alapokon működő bolthálózat alapjait. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a DIEGO vevői bárhol az országban megtalálják a DIEGO termékskálát, azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon.

 

A DIEGO kínálata négy alappilléren nyugszik: szőnyeg, padlószőnyeg, PVC padló, laminált padló. A fogyasztók egyre növekvő igényeit kiszolgálandó 2005-ben a függöny termékcsoport bevezetésével a DIEGO megteremtette a lehetőségét annak, hogy padlóburkoló szakkereskedő láncból, lakberendezési szakáruház hálózattá váljon. A függönyök mellett folyamatosan megjelentek az asztalterítők, fürdőszobai szőnyegek, plédek, párnák és törölközők is. 2010 tavaszán a DIEGO termékpalettája 150-féle különlegesen szép tapétával gyarapodott, így megjelent egy újabb termékcsoport, amelyben a divat szerepe az egyik legfontosabb szempont. 


A termékfilozófia része, hogy a magas színvonalú termékeket elérhető áron, fix kollekciókban értékesíti. A DIEGO kollekció révén a vásárlók lakásában egyedi hangulat és enteriőr teremthető meg. A DIEGO termékpaletta egyedi termékek mellett egyedi márkákon is alapul: a WOOD STEP laminált padlóburkoló rendszer a DIEGO kizárólagos márkája, melyre egyedülálló rendszergaranciát biztosít.

 

Weboldal: http://www.diego.hu/

Kapcsolat:
Diego Kereskedelmi Kft.

Cím: DIEGO Kft. 2372 Dabas, Beton út 26.
Telefon: +36 (29) 567 200

Fax: +36 (29) 567 060
E-mail: info@diego.hu