Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Equilor

A márka rövid bemutatása és története:

Az Equilor Befektetési Zrt. 1990 óta áll lakossági és intézményi ügyfelei rendelkezésére professzionális, személyre szabott befektetési szolgáltatásaival. Célunk, hogy munkatársaink több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalataira alapozva ügyfeleink megtakarításait a hatékony és biztonságos eszközök felhasználásával gyarapítsuk. Arra törekszünk, hogy pénzügyi tanácsainkkal segítsünk az eredményes döntéshozatalban, miközben szem előtt tartjuk az egyedi elvárásokat is.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Equilor több mint két évtizedes működése alatt a hazai tőkepiac nehéz időszakaiban is képes volt megtartani, sőt növelni ügyfelei bizalmát. Munkánk sikerességét alátámasztja , hogy ügyfélállományunk és az általunk kezelt vagyon az évek során folyamatosan növekedett, amelynek eredményeképpen az Equilor az egyik legelismertebb független befektetési vállalkozássá vált Magyarországon. Az Equilor Befektetési Zrt. az elmúlt évtizedben számos jelentős tőzsdei és tőzsdén kívüli értékpapír kibocsátásban, szindikált finanszírozás megszervezésében, kockázati és magántőke tranzakcióban valamint vállalatfelvásárlási ügyletben vett részt a nemzetközi és hazai gazdasági élet kiemelkedő szereplőinek oldalán.

A Budapesti Értéktőzsde 2010-ben az Equilornak ítélte „Az év csapata” elnevezésű díját. A zsűri indoklása szerint, társaságunk többek között azért kapta az elismerést, mert a Budapesti Értéktőzsde tevékenységéhez kapcsolódóan számos kiemelkedő tőkepiaci tranzakció szervezője és lebonyolítója volt. Az Equilor vezette végig a CIG Pannónia részvénykibocsátást, amelyet a szakma az elmúlt évtized legnagyobb magyar IPO-jaként tart számon. Ez a tranzakció egyúttal elnyerte a Budapesti Értéktőzsde „Év tőzsdei bevezetése” díját is. 2011-ben cégünk átvehette a Budapesti Értéktőzsde „Az év tőzsdei hitelpapír kibocsátás szervezője” díját. A kitüntetést az Equilor azért érdemelte ki, mert a társaság bizonyult a legaktívabbnak e pénzpiaci területen. Az Equilor három kibocsátó, az Alteo, a BTel és az E-Star esetében segédkezett vállalati kötvények forgalomba hozatalánál és bevezetésnél 13 kibocsátás során közel 8 milliárd forintnyi forrást bevonva. 2011-ben társaságunk a MagyarBrands elismerésben is részesült, amelyet minden évben a legkiválóbb hazai márkáknak ítél oda a szakmai zsűri. Az Equilor Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde alapító, a Befektető-védelmi Alap és Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület tagja.

 

Weboldal: http://www.equilor.hu/

Céges Kapcsolat:

Equilor Befektetési Zrt.

Cím: Szépvölgyi Irodapark 1037 Budapest, Montevideo u. 2/C III. emelet

Telefon: +36 (1) 430 3980

E-mail:equilor@equilor.hu