Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

ERTL Bútor

A márka rövid bemutatása és története:

 

Cégünk 20 éve kis családi vállalkozásként indult, mára Magyarországon és Európa szerte elégedett, visszatérő megrendelőknek dolgozunk. Pontosság, igényesség, rövid határidők, jó árak és rugalmasság jellemzi munkánkat. Bútoroztunk szállodákat, áruházakat, üzemeket, egészségügyi és közintézményeket, apartman és lakóházakat.                 

Gyártóüzemünkben a mai csúcstechnológiás gépekkel büszkélkedhetünk. Kapacitásunk lehetővé teszi nagy projektek vállalását, szériagyártást, de az egyedi míves termékek előállítására is megfelelő szakmai háttérrel rendelkezünk. A termelés a legújabb generációs számítógép vezérlésű CNC lapszabász, élzáró gépeken folyik. A legmagasabb technológiát képviselő felületkezelő és furnér megmunkálókkal, a magasfényű vagy extra felületek kivitelezése is saját műhelyünkben történik. Üzemeinkben a minőségbiztosítás kiemelt feladat, ezért válhattunk beszállítójává komoly nemzetközi hálózatoknak.         

Az ERFA-2000 Kft-t, mint leányvállalatot hoztuk létre a kereskedelmi feladatok, beszerzések optimalizálására, így a termelést a lehető leggazdaságosabban és költséghatékonyabban tudjuk megvalósítani. Ma 120 munkatárs, 4500 négyzetméteres gyártóüzem, 5300 négyzetméter alapanyag és készáru raktár, 1600 négyzetméter kiskereskedelmi üzlet és iroda biztosítja a tökéletes munkafeltételeket. Árbevételünk 2012-ben meghaladta a 12 millió eurót.

 

Weboldal: http://www.ertlbutor.hu/

Kapcsolat:

ERTL Faipari Kft.

Cím: 8060 Mór, Asztalos u. 16.

Telefon: 06 22 / 563 780

Fax: 06 22 / 563 789

E-mail: ertl.butor@erfa.hu