Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Gyomai Kner

 

Ha a Gyomai Knerhez fordul, biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű nyomdai szolgáltatást választja. A Gyomai Kner Nyomda Zrt.- ben magas műveleti igényű keménytáblás és kartonált, színes és fekete-fehér könyveket, brosúrákat, folyóiratokat és nyomtatványokat gyártunk már több mint száz éve.  

Megrendelőink körét a hazai könyv- és szaklapkiadók, felsőoktatási és állami intézmények, illetve magánszemélyek alkotják. E széles kör igényeit magas szakmai tudással tudjuk kielégíteni, amely alkalmas az egyedi alacsony és a nagyüzemi, több ezres példányszám nyomtatására és kötészeti feldolgozására.
A gyors, pontos és szép eredmény szerintünk elsősorban az ügyfélkapcsolaton és a munka tervezésén múlik. Ha már van elképzelése, keressen meg minket és közösen optimalizáljuk megvalósítását az elérhető minőség és anyagi erőforrások tekintetében. 

Érdekeink közösek, mert tudjuk, mennyire befolyásolja az írott üzenet minőségét a hordozója.  Már több mint száz éve felelünk meg a mindenkori piaci igényeknek, amit a minőség iránti elkötelezettség, dolgozóink szakmai felkészültsége és a folyamatos ipari fejlesztés garantál. 

Ha az Ön cégét, vagy gondolatait csak a legjobb megjelenésű kiadvány képviselheti, nyugodtan bízza ránk a megvalósítását.

 

Weboldal: http://www.gyomaikner.hu/

Kapcsolat:
Gyomai Kner Nyomda Zrt.

Cím: H-5500 Gyomaendrőd 
Kossuth u. 10-12.
Telefon: +36 (66) 887 400, +36 (30) 606 8035 
Fax: +36 (66) 887 445 
E-mail: knernyomda@gyomaikner.hu