Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Hungerit

 

A szentesi központú HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. jogelődje, a HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Rt. 1997. július 1-jén alakult három, addig szoros együttműködésben dolgozó helybéli kft.-ből. Az átalakulást a tőkebevonás lehetősége és a magasabb szervezeti hatékonyság megvalósítása indokolta. Szakmai tudásunk, felkészültségünk azonban sokkal mélyebben gyökerezik, és egészen 1922-ig nyúlik vissza, hiszen azóta működik Szentesen baromfifeldolgozó cég.

Vállalatunk profilja három fő területre koncentrálódik: elsődlegesen feldolgozott bontott-vágott baromfi termékek, továbbfeldolgozott termékek és magasan feldolgozott, készresütött végtermékek előállítására. Cégünk gyártja és forgalmazza az elmúlt években új életre keltVALDOR termékcsaládot, mely folyamatosan bővül elsődlegesen feldolgozott, továbbfeldolgozott, illetve panírozott, készresütött termékekkel egyaránt. Másik ismert és jelentős termékcsaládunk a négyféle ízesítésben kapható, kifejezetten magas minőségű DELKO sonkák. 

Termékszortimentünk gyártásával és értékesítésével célul olyan fogyasztói társadalom megteremtését tűztük ki, amely tagjainak életében az étkezési kultúra, az egészség, a család, a szabadidő központi szerepet játszik.

Célunk elérésében1350 fő vesz részt tevékenyen, melyhez a technológiai hátteret magas színvonalú továbbfeldolgozó gyártóberendezések biztosítják. Ahhoz, hogy mindig kiváló minőségű termékek kerüljenek előállításra, bevezettük, és működtetjük Integrált Irányítási Rendszerünket, melynek része az ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer, az ISO 14001:2004 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer, HACCP, BRC és IFS élelmiszer-biztonsági rendszerek. Vállalatunk közel 46 ezer tonna baromfit, elsősorban brojlercsirkét, májlibát és pecsenyekacsát dolgoz fel évente, amivel a hazai piacon a kiskereskedőktől a legnagyobb áruházláncokig a kereskedelem minden szintjén jelen vagyunk saját és vevői márkás termékeinkkel. Export értékesítésünk, mely a forgalmunk közel felét teszi ki, 35 országba irányul, ami több, mint 200 kereskedelmi partnert jelent. Legjelentősebb vásárlóink: Ausztria, Német-, Olasz- és Franciaország, de készítményeink eljutnak Japánba és Kínába is.

 

Weboldal: http://www.hungerit.hu/

Kapcsolat:
Hungerit Zrt.

Cím: 6600 Szentes, Attila u. 3.
Telefon: +36 (63) 510 510
Fax: +36 (63) 510 520
E-mail: hungerit@hungerit.hu