Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Ilcsi

A márka rövid bemutatása és története:

 

Az Ilcsi Szépítő Füvek egy nagy múlttal rendelkező magyar családi vállalkozás, mely 1958-ban indult Ilcsi néni pályafutásával. 1984-ben Ilcsi néni fiával, Molnár Ferenccel alapította az Ilcsi Szépítő Füveket.  Kezdetektől elsődleges volt a cég életében a magyar értékek megőrzése és erősítése, ezért termékeit kizárólag Magyarországon gyártja, az ehhez szükséges növényi alapanyagokat is magyarországi bioültetvényéről illetve magyar biogazdálkodóktól szerzi be.
A termék és csomagolás fejlesztésénél is a hazai szellemi tőkét támogatja, mert a csomagolást magyar tervező mérnökök álmodták meg, a gyártást pedig magyar kisvállalkozók végzik. A marketing tevékenységéhez a reklámanyagokat kizárólag Magyarországon tervezteti és gyártatja. Az Ilcsi termékei professzionális natúrkozmetikumok, melyeket csak kozmetikusoknak értékesít professzionális felhasználás céljából, kiskereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.
A termékeket a kozmetikusok az otthoni kezelés folytatásaként adják a fogyasztóknak, így jutnak el az Ilcsi professzionális natúrkozmetikumai a lakosság széles rétegeihez. Az Ilcsi büszke arra, hogy minőségi, elismert, magyar, professzionális natúrkozmetikumokat gyárt mind a hazai, mind a nemzetközi piacokra. Érték, minőség – természetesen.

 

 

Weboldal: http://www.ilcsi.com/

Kapcsolat:

Cégnév: Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft.

Cím: H-1021 Budapest, Üdülő út 37.
Telefon: +36 (1) 200-5603,

Fax: +36 (1) 392-0252

E-mail:info@ilcsi.com