Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Jókenyér

 

A márka rövid bemutatása és története:

 

1995-ben egy német-magyar házaspár úgy gondolta, hogy Magyarországon megpróbál olyanpékséget nyitni, ahol itthon még teljesen idegen rozs és magos kenyereket, zsemléket készítenek. Az akkori igény még csak néhány 10 darab kenyeret és nem sokkal több zsömle gyártását tette lehetővé, így nem csoda, hogy alkalmazott nélkül ment a termelés. A termék egyediségére egyre jobban felfigyeltek a Vásárlók és az új ízzel is megbarátkoztak, hiszen a termelés egyre csak nőtt. Már kellettek alkalmazottak is. A munkatempó és a precizitás is szokatlan volt a magyar viszonyokhoz szokott dolgozóknak, de végül csak megbarátkoztak vele. Mind a termékpalettát, mind az üzletek számát megnöveltük. Egyre több és több termék fogyott. A két ember számára tervezett pékségben már 10-15 ember dolgozott. Ekkor úgy döntött a két tulajdonos, hogy új üzemet épít. Ebben az épületben nyitottuk meg első üzletünket, ahol csak ide gyártott termékek is megvásárolhatóak voltak és ahol a vevők egy nagy ablakon keresztül meg is figyelhették, hogy hogyan készül az amit éppen esznek. Az új üzemmel együtt új gépek és eszközök beszerzése is történt. Így lényegesen nagyobb mennyiségben és sokkal gyorsabban folyt a termelés de már ekkor látszott: hosszútávon nem lesz elég.

Jelenleg naponta 12 Jókenyér szaküzletbe és 240 partnerüzletbe szállítunk, 12 szállító járművel. Az alkalmazottak száma csaknem 100 fő. Ma is rendkívül fontosnak tartjuk, hogy termékeink finomak, természetesek és egyediek legyenek. Kenyereink egyáltalán nem tartalmaznak mesterséges anyagokat és termékeinkhez nem használunk semmilyen más cég által készített keveréket. Az alapanyagok kiválasztásánál nem az árat, hanem a tényleges értéket és minőséget vesszük figyelembe. Új üzemünket a kiváló minőség, az élelmiszer- biztonság és higiénia szempontjai alapján építettük és szereltük fel. Magyarország egyik legmodernebb péküzemét a benne levő gépek, berendezések és a hozzáadott emberi érték teszi igazán meghatározóvá.
Az általunk gyártott kenyerek, zsemlék többsége főként teljes kiőrlésű liszt hozzáadásával készül, amit saját üzemeltetésű malmunkban őrlünk. IFS tanusítással rendelkezünk, mely az egyik legkomolyabb  EU-s tanusítás az élelmiszeriparban. Elsődleges célunknak tekintjük, hogy az természetes táplálkozás az emberek életének szerves részévé váljon, oly módon, hogy egyben öröm is legyen az.

A folyamatos, tudatos és kontrollált fejlődés mellet a jövőben fontos célunknak tartjuk, hogy új termékekkel és minőségi értékesítési partnerekkel minél több vásárlóhoz eljussunk, hozzájárulva ahhoz, hogy a természetes táplálkozás egyre jobban elterjedjen és beépüljön a családok életébe.
A jövőben szeretnénk komolyabb tájékoztatást adni vásárlóinknak, mind a felhasznált alapanyagokról, mind a gyártási folyamatokról és végül, de nem utolsó sorban a késztermékeinkről, melyet egyebek mellett itt a honlapunkon a hónap témája menüpont alatt teszünk közzé.

 

Webolal: http://www.jokenyer.hu/

Kapcsolat:

Ludwig & Mentesi Kft.

Cím: 2084 Pilisszentiván, Erzsébet Ipari park 4.
Telefon: 06 20 620 2100

Fax: +36 (23)688-000
E-mail: vevoszolgalat@jokenyer.hu