Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Karsai

 

A Karsai Mûanyagtechnika Holding Zrt. immár 20 éve van jelen a mûanyagiparban. Csomagolástechnika divíziónk négy, mûszaki divíziónk három tagvállalatával,  közel 300 gépünkkel (25-4000 t záróerõ), és több, mint 1000 szakemberünkkel állunk partnereink rendelkezésére.

A Karsai Mûanyagtechnika Holding Zrt. mûködésének fontosabb állomásai

A cég 1988-ban egy 50 m2-es épületben, egyéni vállalkozásként kezdte meg mûanyagipari tevékenységét. Egy esztendeig tartó alapos piackutatás eredményeként fõ profilja a gyógyszeripari csomagolóanyag-gyártás lett.

A stratégiai cél a minõség fejlesztése és a megbízhatóság elérése volt.

Az üzem tevékenysége folyamatosan fejlõdött és a piaci részesedése dinamikusan nõtt. Szükségessé vált egy önálló szerszámgyártó mûhely létrehozása, valamint egy tervezõ-fejlesztõ bázis kialakítása.

1992-ben 1800 m2 alapterületen új üzem létesült, így már két telephelyen folyhatott a munka.

1994-ben a vállalkozás Rt-vé alakult.

A cég sikeres mûködése során a növekedés dinamikájának megtartása érdekében a tulajdonos a megtermelt profitot további fejlesztésekre forgatta vissza. Ennek eredményeként a részvénytársaság a székesfehérvári Alba Ipari Zónában

1996-ban megépítette a "tiszta terû" gyártást biztosító, 10 000 m2 alapterületû üzemét, ahol a legmagasabb vevõi igények kiszolgálása is teljesíthetõvé vált.

Ekkor kezdõdött meg a cégcsoport kialakítása.

 A Karsai Mûanyagtechnika Holding Zrt. piaci elsimertségének köszönhetõen továbbra is nagy ütemben fejlõdik és terjeszkedik mind határainkon belül, mind külföldön.

 

Weboldal: http://www.karsai.hu/

Kapcsolat:
Karsai Műanyagtechnikai Holding Zrt.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna
Telefon: +36 (22) 510 011
Fax: +36 (22) 510 019
E-mail: karsai.holding@karsai.hu