Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Mazsi

A márka rövid bemutatása és története:

 

Mazsi Kft. a kiváló magyar Kézműves termékek specialistája a minőség jegyében. A ’Mazsi ’ név egy régi magyar bábfilmből ered, annak egyik főszereplőjétől, a Futrinka utcai Mazsolától.

A cég 1995-ben alakult 4 fő létszámmal, csak fagylalt "gyártásra" szakosodva. A következő év őszétől kezdtük el gyártani az igazi klasszikus magyar édességeket, a Somlói galuskát és Gesztenyepürét, melyeket akkor még csak egy kis Skoda hűtős teherautóval szállítottunk. 2006-ban egy új termékünkkel jelentünk meg a piacon, a Profitterol nevű édességgel melyet két ízben: fehér csokoládés, illetőleg kakaós kivitelben is gyártunk. A piaci igényre való tekintettel 2007-ben ismét új termékek gyártásába kezdtünk, természetesen a régiek mellett, ezek a: Mákos guba, valamint a Feketeerdő desszert melyeket már családi kiszerelésben is forgalmazunk.

2004-ben a Mazsi Kft.-vé alakult: a termelésben résztvevők száma meghaladta az 50 főt, jelenleg tíz hűtőkocsi szállítja a termékeket, ez is bizonyítja cégünk dinamikus fejlődését.

Alapkoncepciónk: minőségi, válogatott alapanyagok (lehetőleg magyar), minél kevesebb tartósítószer és egyéb adalékanyagok használata, eredeti magyar receptek alapján, sajátos íz világ.

 

Weboldal: http://www.mazsi.hu/

Kapcsolat:

Mazsi Kft

Cím: 2509 Esztergom - Kertváros, Retek u. 2.

Telefon/fax: 33/522-500, 33/435-244

Mobil: 06/30/385-1873

E-mail: mazsifagyi@freemail.hu