Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Mese

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Detki Keksz Édesipari Kft. immár 3 évtizede a hazai édesipar egyik meghatározó szereplője.
A cég ügyvezetője Pavlova Olga. Az ügyvezető köszöntő szavait az alábbiakban olvashatják: Az 1982-ben épült üzem fő érdekessége, hogy Bálint György (a mindenki által ismert Bálint gazda) szülőháza található itt, amely ma irodaházként funkcionál.
Az évtizedes szakmai tapasztalat, a folyamatos innováció és a jól kiépített kereskedelmi rendszer révén több ezer tonna kekszet és linzert juttatunk el több milliónyi háztartásba.
A megbízható minőség és a szolid árszínvonal miatt a "detki" sokak számára szinte fogalommá vált. Erre az alapra építünk, hagyományos termékeink megújításával és számos igazi újdonsággal. Igyekszünk szlogenünkhöz hűek lenni, mert: „Mindenünk a keksz!”

 

A Mese márka közel három évtizedes múltja során komoly ismertségre tett szert, mára ez a kifejezés fogalommá vált a kekszpiacon. Cégünk a második legnagyobb gyártó cég ebben a kategóriában a hazai piacon, azonban az egyetlen MAGYAR kekszgyártó, amely az elmúlt évek során felépítette ezt a márkát és a hozzá kapcsolódó pozitív megítélést.  A Mese kekszeken generációk nőttek fel és talán nincs is olyan az édességet kedvelő emberek között, aki ne szeretné a Mese linzereket

 

Weboldal: http://www.detkikeksz.hu

Kapcsolat:

Detki keksz Kft.

Cím: 3273 Halmajugra,

Kossuth L. út 178.
Telefon: + 36 (37) 375 503; + 36 (37) 575 020

Fax:  + 36 (37) 375 507
E-mail: detkikeksz@detkikeksz.hu