Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

MFB

 

A Bank sokoldalú szerepet tölt be a magyar gazdaságban, ezer szállal kötődik a magyar valósághoz. Átérzi felelősségét az emberek mindennapjainak alakulásáért, és a maga eszközeivel kiveszi részét a társadalmi gondok orvoslásából is.

A Bank társadalmi felelősségvállalásának fontos eszköze a szponzoráció. Az MFB Zrt. támogatási stratégiájában arra törekszik, hogy a támogatási összegekből minél szélesebb kör részesülhessen. Számos eseti, kisebb projekt valósulhatott meg a Bank támogatásával, de sok olyan cél, alapítvány, intézmény is található a támogatottak között, amelyik mellett a Bank minden évben elkötelezi magát.

Általánosságban elsőbbséget élveznek a minél szélesebb társadalmi rétegeket érintő, nagyobb jelentőségű célokat megvalósító kérelmek. A Bank a szponzori támogatások odaítélésekor különös figyelmet fordít az egészségügyi, humanitárius, kulturális, művelődési és sportcélokra. A Banknak nem közömbös a tudományos és a szakmai élet, az európai uniós

Az MFB több mint negyven állami tulajdonú cég fölött gyakorol tulajdonosi jogokat. Feladatai kiterjednek az állami tulajdonú gazdálkodó szervezetek nemzetgazdasági szempontból jelentős fejlesztéseinek, beruházásainak finanszírozására, különös tekintettel az agrárpiac fejlesztésének, a mezőgaz­daság fenntartható fejlődésének, az agrárinnováció elősegítésének, az agrárfoglalkoztatás növelésének, a gazdálkodók integrációs együttműködésének biztosítására.

Az MFB hitelezési tevékenységét a hitelezés módja szerint kereskedelmi bankokon keresztül kihelyezett refinanszírozási, illetve közvetlen folyósítású hitelekre; a hitelek típusa szerint hitelprogramokra, illetve programokon kívüli kihelyezésekre bonthatjuk. A Bank csak a 2010. évben 212,2 milliárd Ft új hitelt folyósított.

Weboldal: https://www.mfb.hu/

Kapcsolat:
MFB Zrt.

Cím: 1051 Budapest,

Nádor u. 31.
Telefon: + 36 (1) 428 1400, + 36 (1) 428 1500
Fax: + 36 (1) 428 1490
E-mail: ugyfelszolgalat@mfb.hu,