Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Mizo

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Mizo mindig is hitt abban, hogy a hagyomány és a minőség találkozásából nagy dolgok születnek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy mára a Mizo Magyarország egyik legismertebb tejtermék márkájává vált. Nem véletlen, hogy aki a megbízható, valódi, hozzáértő, eredeti, Magyarországon gyártott termékeket keresi, az a Mizo palettájáról választ. Teheti ezt bárhol az országban, hiszen a Mizo termékek, az országos terjesztésnek köszönhetően, minden magyar család számára könnyen elérhetőek. 

 A minőségi, 2,8% zsírtartalmú tejjel készült Mizo Boci Madártej, a valódi kakaóval készült kakaós tej, illetve a körcikkelyes és tubusos sajtok is ugyanazzal az odafigyeléssel készültek, mint a Mizo Boci-család többi tagja.

Ahhoz, hogy egy termék a „bio” címkét használhassa, számtalan követelmények kell megfelelnie. A Mizo Biofarm termékcsalád biotermékei kizárólag magas minőségű biotejből készülnek, melyet ellenőrzött, ökológia gazdálkodásban tartott, természetes takarmánnyal táplált tehenek adnak. A szigorú szabályoknak megfelelően csak az a termék használhatja a „bio” előtagot, amelynek előállítása során a jogszabályban foglalt előírásokat betartották, és azt egy ellenőrző szervezet igazolja. A Mizo Biofarm termékek esetében ez a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Weboldal: http://www.mizo.hu/

Kapcsolat:

Sole-Mizo Zrt.

Cím: 6728 Szeged,
Budapesti út 6.
Telefon: +36 (62) 569 000

Fax: +36 (62) 569 048
E-mail: solemizo@solemizo.bonafarm.hu