Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Mogyi

A márka rövid bemutatása és története:

 

Cégünk olajos magvak pörkölésével, csomagolásával és forgalmazásával foglalkozik. A vállalkozás alapvető célja, hogy következetesen jó minőségű, az egészséges táplálkozási igényeket kielégítő, kedvező árú, így mindenki számára elérhető csemege magvak kerüljenek a fogyasztók asztalára, hogy termékeink által mindenkit szebb és örömtelibb nap részesévé tehessünk.

Az 1990-től működő, és azóta is 100%-osan magyar tulajdonban levő, évről-évre dinamikusan fejlődő cég az elmúlt 7 évben a környezete számára is látványos fejlődésen ment keresztül. Az induláskor még csupán 5-10 főt foglalkoztató családi vállalkozás ma már közel 450 fő foglalkoztatásával igazán korszerű és modern élelmiszeripari termelő vállalattá nőtte ki magát. Az egyre növekvő bel- és külföldi piac, valamint a korunkra jellemző kiélezett piaci verseny megkövetelte a gyártóüzem bővítését csakúgy, mint a legmodernebb technológia adaptációját és a legszigorúbb egészségügyi követelményeknek is megfelelő minőségbiztosítási rendszer kiépítését. Cégünk olyan eljárásokkal, nyersanyagokkal és olyan modern gépparkkal dolgozik, mely a legigényesebb elvárásoknak is megfelel.

A MOGYI KFT. magyarországi piaci részesedését tekintve meghatározó szerepet tölt be, csemege-magvak termékkategóriában több terméke is piacvezető.

Érthető ez olyan nagysikerű és kedvelt termékeknél, mint a MOGYI Micro Pop, a  pörkölt-sós pisztácia, a földimogyoró, a héjas napraforgó és a tökmag. A Mogyi számos terméket elsőként ismertetett meg a fogyasztókkal, és ezen finom csemege-magvakat snack áruként elsőként tette mindenki számára könnyen elérhetővé, bármikor élvezhető csemegévé! Exporttevékenysége révén mára a MOGYI márka 20 országban jelen van. Folyamatosan változó, bővülő kiszerelés- és termékkínálatával, valamint 2010-es évtől már édesipari termékekkel is igyekszik a piaci kihívásoknak maximálisan megfelelni.

A Mogyi Kft. jelenleg 55 fajta termékét a piaci igényekhez igazodva 76 féle kiszerelésben forgalmazza.

 

Weboldal: http://www.mogyi.hu/

Kapcsolat:

Mogyi Kft.

Cím: 6448 Csávoly, Petőfi Sándor u. 29.

Telefon: +36 - 79 / 552 - 100

Fax.: +36 - 79 / 552 - 633

E-mail: info@mogyi.hu