Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Mokép-Pannónia

 

Mokép-Pannónia Kft. – teljes nevén: Mokép-Pannónia Filmgyártó és Forgalmazó Kft. – két nagy múltú hazai filmes intézmény, a Mokép ZRt. és a Pannónia Kft. egyesüléséből jött létre 2008. szeptember 3-án.

A több mint fél évszázados múlttal rendelkező hazai filmforgalmazó vállalat, a Mokép, valamint az első hazai animációsfilm stúdió, a Pannónia jogutódaként cégünk elsősorban a magyar film hírnevének öregbítését tekinti feladatának.

Tevékenységünk főprofilját a filmforgalmazás jelenti, melyben – a piac igényeinek megfelelően – a moziforgalmazás mellett egyre nagyobb szerephez jut a DVD-kiadás is. Katalógusunkban jelenleg több mint 250 filmcím szerepel, és kínálatunk hetente gyarapszik.

Új megjelenéseink tervezésekor nagy figyelmet fordítunk a műfaji változatosságra, valamint arra, hogy a magyar alkotások mellett számos ország, több kontinens filmművészetét közelebb hozzuk az igényes közönséghez. Noha kiadványaink között sok szerzői alkotás szerepel, az értékközvetítés számunkra nem csak a kortárs és a klasszikus filmművészet kincseinek bemutatását jelenti. Küldetésünknek tekintjük a gyermekek tartalmas szórakoztatását, továbbá kiemelt helyen kezeljük a dokumentumfilmeket, illetve azokat az ismeretterjesztő alkotásokat, melyek a televíziós képfolyamban gyakran méltánytalanul kevés figyelmet kapnak.

Kiadványainkkal jelen vagyunk az országos hipermarket-láncokban éppúgy, mint a nagyobb könyvesboltokban, de az érdeklődők közvetlenül tőlünk is vásárolhatnak.

 

Weboldal: http://www.mokep.hu/

Kapcsolat:
Mokép-Pannónia Videocentrum

Cím: 1106 Budapest,

Algyógyi út 6.
Telefon: +36 (1) 261 9337