Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Momert

A márka rövid bemutatása és története:

 

Az 1967-ben alapított Momert a kezdetek óta Dunaújvárosban működik, itt találhatók gyáregységei, raktárai és irodái egyaránt. A vállalat teljes egészében magyar tulajdonú.

A különböző gyártási tevékenységek mellett a hazai nagyközönség elsősorban kisgépeiről ismeri a Momert márkanevet. A konyhai kisgépek kínálata igen sokrétű, az egyszerűbb kenyérpirítóktól a profi Capriccio kávéfőzőkig minden megtalálható, amire a konyhában szükség lehet. Többféle konyhamérleg, vízforraló vagy szendvicssütő közül választhatnak vásárlóink.

A tradicionális mérleggyártás a személymérleg kínálatban köszön vissza, ahol az egyszerűbb üvegmérlegektől a többfunkciós, legmodernebb technológiával készült, szupervékony mérlegekig minden elérhető.

A Momert nagy hangsúlyt fektet az egészségmegőrzés és a babagondoskodás területére is. Vérnyomásmérői és lázmérői segítenek mindenkinek egészsége megőrzésében, népszerű babamérlege mellett pedig számtalan hasznos kiegészítőt kínál a kismamák számára.

A Momert a vásárlók részére ügyfélszolgálatot üzemeltet, így a jótállási igényüket közvetlenül a gyártónál tudják érvényesíteni, nem feltétlenül kell a meghibásodott készüléket a vásárlás helyére visszavinni. A jótállási időn túl meghibásodott készülékek egy részét is képesek szervizelni, így nem feltétlenül kell egy pár éves, jól megszokott kávéfőzőtől megválni. Szintén az ügyfélszolgálat tud felvilágosítást adni arról, hogy egy-egy adott termék hol kapható, így segít a lakóhelyhez legközelebbi üzlet kiválasztásában. 

A Momert termékek elérhetőek szinte minden hazai szaküzletben és hipermarketben, az egységes, kék-fehér csomagolásnak köszönhetően pedig könnyű felismerni ezeket a polcokon.

 

Weboldal: http://www.momert.hu/

Kapcsolat:

Momert Zrt.

Cím: 2400 Dunaújváros, Papírgyári út 12-14.

Telefon: 06(25)555-111