Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Nagyi Titka

A márka rövid bemutatása és története:

 

Az otthoni sütés-főzés az egyik legjobb módja annak, hogy kimutassuk azt, hogy mennyire szeretjük a másikat, mennyire törődünk vele, gondoskodunk róla, ezért is adjuk bele szívünket lelkünket, választjuk ki a legjobb minőségű hozzávalókat.

A Nagyi titka lisztek azok a minőségi lisztek, amelyekre mindig számíthatnak, ezért nem kell az alapanyag miatt aggódniuk, így anélkül fejezhetik ki szeretetüket és törődésüket a szeretteik felé, hogy bármilyen kompromisszumot kellene hozniuk. 

Alapvetően már a kezdetektől fogva hittünk a Nagyi titka márka sikerében a hazai piacon. Az esetleges kétségeinket a bevezetést megelőző fogyasztói kutatások segítettek eloszlatni. A vásárlók körében aratott sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy 2012-ben a szárazárú kategóriában a fogyasztók az év termékének a Nagyi titka márkát választották. A márkát és a terméket, amelyet képvisel elsősorban a fogyasztóknak szántuk, így minden elemében az ő elvárásainak szerettünk volna megfelelni az arculat és a márkapozicionálás kialakításánál. Mindemellett természetesen büszkék vagyunk, amikor a szakmában dolgozó, nap mint nap hasonló kihívásokkal szembenéző kollégák és szakemberek is elismerően nyilatkoznak az általunk eddig megtett útról.

 

Weboldal: http://nagyititka.hu

Kapcsolat:

GOODMILLS MAGYARORSZÁG MALOMIPARI ZRT

Cím: 2901 Komárom, Klapka György út. 40

Telefon: 06 23 999 800

Fax: 06 23 999 801

E-mail: office@goodmills.hu