Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Naszálytej

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Naszály hegy és a Duna ölelésében békés nyugalommal elterülő, közel ezer éves történelmi és kulturális kincsekben gazdag város Vác. Itt található a Naszálytej Tejfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt. Az a Naszálytej, amely még a termékein is megjeleníti Vác egyik legjellegzetesebb szimbólumát, a 15 méter magas Kőkaput. A Naszálytej jogelődje már a hetvenes évek óta jelen van a piacon, mint Közép-Magyarország egyik jelentős tejfeldolgozó üzeme.

A cég privatizációjára 1991-ben került sor, ekkor még a territoriális elvekre épülő körzeti ellátási rendszer keretében fő feladata Vác és környékének alapvető tejtermékekkel való ellátása volt. 1998-ban tulajdonosváltás következett be, de a cég továbbra is 100%-os magyar tulajdonban maradt. A Naszálytej Zrt., a hazánkban üzemelő tejfeldolgozók között kapacitása és piaci részesedése alapján a középvállalkozások közé sorolható. A cég elmúlt évi árbevétele 8 milliárd forint körül alakult.

A Naszálytej Zrt. stratégiájának alapja olyan termékek gyártása, melyek elősegítik az egészséges táplálkozást és különleges fogyasztói igényeket elégítenek ki. Folyamatos gyártmányfejlesztésével törekszik az egyre egészségtudatosabb vásárlók korszerű, magas színvonalú kiszolgálására.

 

Weboldal: http://www.naszalytej.hu/

Kapcsolat:

Naszálytej Tejfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt.

Cím: 2600 Vác, Deákvári fasor 10.
Telefon: +36 (27) 518 170

Fax: +36 (27) 518 182

E-mail: naszalytej@naszalytej.hu