Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Pannon Lapok Társasága

PLT Napilapok

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. a Dunántúl meghatározó fontosságú lapkiadója. Portfóliójába tartozik négy megyei napilap (Zalai Hírlap, Vas Népe, Napló, Fejér Megyei Hírlap) és egy városi lap (Dunaújvárosi Hírlap), melyekkel a térség napilapszegmensében vezető szerepet tölt be.

A naponta 630 ezer olvasóhoz eljutó 200 857 példány 90 százalékát előfizetésben értékesítjük, ami kiválóan bizonyítja olvasóink stabil kötődését a lapokhoz, és egyben szavatolja a potenciális vásárlók hatékony elérését is.

PLT Nyomdai központ és terjesztői hálózat

A cégcsoport saját terjesztői hálózattal rendelkezik, jelenleg közel 1500 kézbesítő végzi a napilapok és egyéb kiadványok, szórólapok, prospektusok terjesztését a teljes lakosságnak, illetve szelektált célközönségnek. Termékeink a Dunántúl legkorszerűbb nyomdájában, a Pannon Lapok Társasága Nyomdai Központban készülnek.

Egyéb PLT kiadványok

A PLT napilapjain kívül könnyedebb, szórakoztatóbb hangvételű vasárnapi lapokkal, színes mellékletekkel, tematikus oldalakkal, igényes műsormagazinnal, társasági magazinnal, ingyenes közéleti és hirdetési hetilapokkal, valamint a napilapok önálló internetes kiadásaival igyekszik szolgáltatásait bővíteni, a sokszínű olvasói elvárásoknak megfelelően.

PLT Új média

A vállalat 2008 végén létrejött új média divíziója is bizonyítja, hogy brandjeink és a kiadó garanciát jelent a minőségre. Az új média főosztály kiemelt feladata az online szolgáltatások fejlesztése, weboldalaik népszerűsítése és látogatottságuk növelése.

PLT Cégfilozófia

Lapkiadóként elkötelezetten valljuk, hogy csak az állandó megújulás, a folyamatos innováció vezet az egyre magasabb olvasói és hirdetői elégedettséghez. Ügyfeleink igényeinek, elvárásainak minél alaposabb és naprakészebb megismerése érdekében folyamatos piac- és közvélemény-kutatást végzünk, amelynek eredményeit a professzionális és stabil nemzetközi háttér, valamint a 680 magasan képzett munkatárs összehangolt tevékenysége révén alkalmazzuk kiadványaink tartalmi és formai kialakításában.

 

Weboldal: http://www.plt.hu/

Kapcsolat:
Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg

Ady út 60.
Telefon: (92) 502-200
Fax: (92) 502-276