Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Pauker

 

100 éves hagyományunk, 20 éves múltunk kötelez minket arra, hogy minden területen felelősséggel végezzük munkánkat. Felelősségi körünk nem áll meg a nyomda falain belül, minden üzleti partnerünk bízhat adott szavunkban.

Kollégáink minden tekintetben számíthatnak cégükre, hiszen az ember a legfőbb értékünk. Ennek megfelelően alakul lojalitásuk is, hiszen dolgozóink 12%-a több, mint 15 éve, 25%-a, több mint 10 éve, 50%-a pedig több, mint 5 éve állományban van.

Alvállalkozóink felé amellett, hogy valóban partnerként kezeljük őket, igyekszünk telepünkön helyet biztosítani számukra, illetve hosszú távon számíthatnak ránk.

Beszállítóink köre nagyon keveset változik, itt is hosszú távon gondolkozunk, megrendelőinknek így folyamatos minőséget és gyártási biztonságot nyújtunk.

Minden egy kézben

A Pauker egyik legnagyobb üzleti és technológiai erőssége, hogy az összes szükséges nyomdaipari (előkészítés és nyomtatás, stb...) illetve utómunka (kötészet, fóliázás, lakkozás, stb.) feladat egy telephelyen készül, így a szállítási és kommunikációs költség jelentősen csökkenthető.  

A Pauker Nyomdaipari Kft. auditált ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer mellett az ISO 12647 szabványokhoz igazodva végzi tevékenységét.

 

Weboldal: http://www.pauker.hu/

Kapcsolat:
PAUKER Nyomdaipari Kft.

Cím: 1047 Budapest,

Baross utca 11-15.
Telefon: 272-2290
Fax: 370-2720
E-mail: nyomda@pauker.hu