Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Perfetto

A márka rövid bemutatása és története:

 

1985-ben a vendéglátással felhagyva, családunk kisipari tevékenységbe fogott, száraztésztagyártásba kezdtünk. Már akkor sem volt könnyű feladat, hiszen ez a tevékenység nagyon gép- és eszközi-gényes, ebből adódóan jelentős beruházás. Kezdetben hengerek között nyújtottuk a tésztát, előfordult, hogy kézzel formáztuk a metélteket, kockákat, csuszát, csigatésztát.
Szívós kitartó munkával elértük, hogy a gyártási kapacitásunkat növelni tudtuk évről-évre. Elsődleges szempontunk a minőség volt, minden egyébre csak ezután gondolhattunk. 
1987-re a fejlesztés elkerülhetetlenné vált, a hagyományos hengeres gépeket présgépekre cseréltük. Ezzel lehetővé tettük vállalkozásunk számára, hogy a termelés és a piaci kereslet kiegyensúlyozott legyen. A higiéniai előírásoknak megfelelő modern szállító járműveket vásároltunk, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan bevált, jól kidolgozott terv szerint, továbbra is üzletekre szállíthassunk.  Hírünk gyorsan terjedt a kereskedők körében, hiszen pontosan, néha rendkívüli esetekben is szállítottunk. Ez ma sincs másként. Szállítunk az Auchan láncolat üzleteibe, nagy ABC-kbe, iskolakonyhákba, éttermekbe, szállodákba, kisebb élelmiszer üzletekbe. Szakmailag folyamatosan képezzük magunkat, a technológia fontos te-rületeit képzett emberek irányítják. A cég vezetésében már most jelentős részt vállal a családon belüli új generáció. Mindez arra sarkallt minket, hogy folytassuk a fejlesztéseket, alkalmazkodjunk a mai kor igényeihez, feleljünk meg az újabb kihívásoknak.
Ezért több lépcsőben 2001-ben és 2004-ben minden eddiginél nagyobb beruházásba fogtunk. Régi présgépeinket modern, korszerű "Italpast" gépekre, a félautomata csomagoló- gépeinket automatákra cseréltük, amellyel az élelmiszerbiztonság rendkívül megnőtt. Az üzem alapterülete 240 m2-ről 860 m2-re növekedett. 
Az üzem 1996 óta HACCP rendszerrel működik, s 2005 második felétől az ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerrel is büszkélkedhetünk. 
A családtagokon kívül 20 fő alkalmazott segíti a cég munkáját.
Igyekezetünknek fontos elismerése, hogy két termékünk, a 8 tojásos cérnametélt és eperlevél a Magyar Termék Nagydíj Pályázat díjazottjai lettek 2003-ban.

 

Weboldal: http://www.furiteszta.hu/

Kapcsolat:

Cím: 8000 Székesfehérvár,

Bártfai u. 9.
Telefon: +36 (22) 300 013 

Fax: +36 (22) 300 013

E-mail: info@furiteszta.hu