Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Tibi

A márka rövid bemutatása és története:

 

Idén 70 éve fogyaszthatod kedvencedet, a tibi csokit, amely a hagyományosan magyar csokinak mondott termékek közül az egyetlen, máig valóban Magyarországon, a Bonbonettibudapesti Vágóhíd utcai gyárában készülő csokoládé.

Az édességrajongók először 1941-ben vehették le a boltok polcairól a máig jól ismert és kedvelt tibi csokit, amely nevét a gyáralapító unokájáról kapta.

Az elsősorban gyerekeknek szánt, bordázott mintájú csokoládét 2,5 -és 5 dkg-os kiszerelésben lehetett kapni, amelyet "tibi nem csak a mama kedvence" plakátokkal hirdettek.

A széleskörű reklámtevékenységnek köszönhetően mind országszerte, mind külföldön a felnőttek körében is egyre népszerűbbé váló márka eredeti reklámszlogenjét hamarosan módosítani kellett "tibi nem csak a gyerekek kedvence" szövegre. Az államosítás után a tibi egyike volt azon kevés terméknek, amely a mai napig megmaradt a Bonbonetti Kft. kínálatában.

2002-ben a tibi valóban rendkívülivé vált, mivel a felhasznált anyagok alapján viselheti a "különleges csokoládé" megnevezést, ami azt jelenti, hogy 30% feletti kakaó és 18% feletti tejtartalma van. A tibi magas kakaótartalma a csoki hosszan tartó élvezetét biztosítja számodra, mert a több kakaónak köszönhetően sűrűbb állaga lassabban olvad el a szádban, így hosszabban élvezheted a csokievés örömét.

Mivel tudjuk, hogy szeretsz új ízeket kipróbálni, ezért a közkedvelt ízek mellett folyamatosan bővítjük kínálatunkat újabb táblás csokoládé variánsokkal. Jelenleg 18 különböző tibi íz között válogathatsz, nyáron és télen pedig szezonális, limitált szériás termékeinket is megkóstolhatod.

Ha valami különlegesre vágysz, neked készítettük válogatott alapanyagokból Tibi Prémium táblás csokoládéinkat. A valódi málnadarabokat tartalmazó, a 70% kakaótartalmú, valamint az új, valódi sárgabarackdarabokat tartalmazó étcsokoládéink ínycsiklandó ízeikkel pillanatok alatt elcsábítanak.

Ma már nem csak táblás formában élvezheted a tibit, hanem drazséként is. A földimogyorós és mazsolás tejcsokoládé drazsék mellett az étcsoki rajongók az alma-citrom-meggy ízű zselés és marcipános étcsokoládé drazséinkból válogathatnak.

Ünnepekkor szaloncukor, mikulás, számos karácsonyi, valamint húsvéti ajándékcsomag és nyúlfigura formájában is meglepheted magad és szeretteid a tibivel.

2010 tavaszától pedig marcipános ét, karamelles és trüffeles tejcsoki szelet formájában is fogyaszthatod kedvencedet.

Bár folyamatos fejlődésünket a szakma is elismeréssel díjazza - a tibi eddig minden évben, így 2009-ben is Superbrand márka volt – a legnagyobb elismerés számunkra, ha Téged is a tibi rajongók között üdvözölhetünk.

 

Weboldal: http://www.tibicsoki.hu/

Kapcsolat:

Bonbonetti Choco Kft.

Cím: 1097 Budapest,

Vágóhíd utca 20.
Telefon: +36 (1) 456 3100

E-mail: info@tibicsoki.hu